Alt i reklameartikler - firmagaver og profilbeklædning


Facebook


Få inspiration.....

se det nye katalog

Inspirationskatalog

 

Aprolux Reklameartikler er et moderne og serviceminded firma som i mere end 15 år har leveret reklameartikler, profiltøj og firmagaver til store og små virksomheder, foreninger, kommuner og regioner i Danmark.

Hos os er alle kunder lige, og er rigtig gode til både de store, men også de små virksomheder, da vi kan levere små antal til priser, hvor alle kan være med.

Vi leverer kun varer i en kvalitet som vi selv kan stå inde for. Vi samarbejder primært med leverandører inden for EU, hvilket er garanti for god kvalitet, hurtig leveringstid, levering til tiden og mulighed for små antal. I pressede situationer kan vi levere nogle produkter med logo indenfor en uge.

Dog har vi også aftaler med gode leverandører i Østen, hvor det især kan betale sig hvis man skal have større mængder og kan vente på sine produkter i 3-4 måneder, da varerne sejles fra Østen til Danmark.

Vore kunder er i højsæde, og vi er kendt for vores gode kundersevice, hvor vi lægger vægt på at vores kunder altid får en personlig betjening så de føler sig hjemme når de kontakter os.

Har du behovet - finder vi ideen og produktet !!

Reklameartikler
Når man har en virksomhed gælder det om at skabe en genkendelighed, og det gør man bl.a. ved at gøre sit logo/budskab synligt så mange steder som muligt, hertil er reklameartikler et godt produkt. Der findes 100.000-vis af produkter i denne branche, og vi hjælper gerne vore kunder med at finde lige netop det produkt som passer til både deres virksomhed og deres budget.

Profiltøj
Vi kan tilbyde alt indenfor profiltøj; T-shirts, skjorter, polo, overtøj, caps, løbetøj og arbejdstøj med tryk eller broderi, hvis det skal være mere eksklusivt. 
Til små virksomheder bruger vi meget transfertryk, hvor man bestiller et antal hjem, som vi har liggende på lager og så får man leveret efter løbende efter behov. Vi har kunder som bestiller 5 T-shirts, 2 jakker eller 3 skjorter af gangen.


Firmagaver - personalegaver - julegaver
Det er vigtigt at pleje sine kunder og sit personale, det betyder så meget at få en lille anerkendelse en gang i mellem, og det betyder ligeså meget at man får den julegave til jul, et påskeæg til påske, eller måske en lille sommerhilsen når man går på ferie.
Man må i dag give gaver for 1000 kr. om året uden at det skal beskattes, men der er ingen der siger, at man absolut skal give for 1000 kr., de fleste bliver glade bare for en lille hilsen.

I dag er det blevet sådan at man gerne vil have kvalitet - hellere lidt men godt !

Vi har derfor nøje udvalgt vores leverandører ud fra, at det vi leverer skal være kvalitet, det er ikke nødvendigvis dyrt, men det skal være godt.

 

Hvorfor handle hos os

*  Kunden i centrum
*  Vi har 17 års erfaring
*  Vi klarer både små og store opgaver
*  Priser hvor alle kan være med
*  God kvalitet vi selv kan stå inde for
*  Kort leveringstid med og uden tryk

Telefon gul8611 7566

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få:

- unikke tilbud
- information om nye produkter
- ideer til kunde/personalegaver
- 5% rabat på din næste ordre 
  (gælder en gang pr. kunde!)